JETT PLASMA

 NÄSTA GENERATIONS PLASMALJUS ÄR HÄR!

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument.

VAD ÄR JETT PLASMA?

JETT Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av multifunktionella antiagebehandlingar, allt från eliminering av oönskade huddefekter såsom kärl, pigmenteringar, ytliga dyskromier, etc. till djupgående vävnadsuppstramning, s.k. Skin Tightening. Den minimalinvasiva metoden är en vetenskapligt beprövad teknik, som har påvisats speciellt effektivt, som icke-kirurgiskt ögonlockslyft (Blefaroplastik) och rynkreducering. Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer dess ”täthet” och eliminerar överflödig hud.

JETT PLASMA – Silver
-Plasmaflöde & Elektrofores

JETT Plasma Silver ”Lift & Tight” är en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. Behandlingen verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och resultatet är både djup- och långtidsverkande.

Behandlingen utförs som kur med 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar (3-4 dagars intervall= och resterade 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader alt. som enstaka behandling 2 gånger/år.

JETT Plasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum och maximal preparatstimulerande effekt. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ökat, fördjupat och mer långtidsverkande resultat.

JETT PLASMA – Gold
-Gniststrålebehandling

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv uppstramning, speciellt lämpligt för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade hudefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar. Speciellt lämpligt vid ytliga blodkärl, solskadad hud, ärrvävnad och andra åldersrelaterade hudförändringar.

Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning. Tänk på att kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.

JETT PLasma Gold är en s.k. ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.

BehandlingPris
Silver tip - Icke Abliativ Plasmaflöde & Elektrofores
Full face1650 kr / 60 min
Full face kur8250 kr / 6x60 min
Ögonbehandling1100 kr / 30 min
Ögonbehandling kur5500 kr / 6x30 min
Munbehandling1100 kr / 30 min
Munbehandling kur5500 kr / 6x30 min
Gold Tip - Abliativ Gniststrålebehandling
Blefaroplastik övre underlock6050 kr / 60 min
Blefaroplastik undre ögonlock6050 kr / 60 min
Blefaroplastik övre + undre samtidigt9900 kr / 60 min
Rynkreducering överläpp4400 kr / 60 min
Rynkreducering överläpp/underläpp6600 kr / 60 min
Rynkreducering munvinklar/hals9350 kr / 60 min
Bristningarfr. 9900 kr / 60 min
Uppstramning/ rynkreducering handryggar5500 kr / 60 min
Enstaka hemangiom/kärlförändringfr. 1650 kr / 15 min
Enstaka kärl/pigmentfr. 1100 kr / 15 min
Scanning enstaka pigmenteringarfr. 1650 kr / 15 min
Scanning pigmenteringar kinderfr. 2750 kr / 60 min
Skintagsfr. 550 kr / 15 min
Xantelasma standardfr. 2750 kr / 60 min
Xantelasma smallfr. 1650 kr / 45 min
Ärrbildning kinderfr. 2750 kr / 60 min