Skinbooster

En behandling med Skinbooster ökar hudens elasticitet och struktur samtidigt som den ger den en vacker glans. Den bygger gradvis upp huden och återfuktar på djupet.

Ålder, stress, hormonella obalanser (efter förlossning eller klimakteriet) samt påverkan från solen, rökning och en ohälsosam livsstil är faktorer som påverkar hudens åldrande. Med tiden blir rynkor synliga och huden utvecklar ojämnheter, vilket får den att se trött och livlös ut.

Alla dessa förändringar leder till mörka områden i ansiktet och huden förlorar sin glans, blir torr, tunn och känslig.

En av de främsta orsakerna till detta är minskad mängd hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en viktig komponent i huden. Den fungerar som en svamp som drar åt sig fukt och håller huden välmående och återfuktad.

Tack vare Skinbooster) som innehåller hyaluronsyra är det möjligt att återställa hudens balans genom att återfukta och ge näring på djupet. Det är en effektiv hudföryngringsbehandling som återställer hudens mjukhet och fyllighet.

Läs mer om våra Skinbooster behandlingar:

NCTF vitamin skinbooster
En exceptionell och uppfriskande hudbehandling, Filorga NCTF 135HA, är en injektionsbehandling som inkluderar fuktgivande hyaluronsyra tillsammans med olika vitaminer, mineraler och antioxidanter. Denna behandling tillhandahåller rik näring åt huden och ger en intensiv återfuktning, vilket gör den till det perfekta valet för dem med torr hy.

Jalupro skinbooster
Jalupro Super Hydro är en produkt som skyddar och vitaliserar den extracellulära matrisen samtidigt som den främjar ligamentförnyelse och stimulerar fettstrukturen. Den innehåller en berikande blandning med 7AA för att öka kollagenproduktionen, 3 biomimetiska peptider för att aktivera fibroblaster och hela 80 mg fri hyaluronsyra. För optimalt resultat rekommendras 3 behandlingar under 1 månad.

Ejal 40 skinbooster – Strålande Hud och Ökad Fukt
Denna behandling aktiverar hudens naturliga förmåga att producera kollagen och elastin. Med åldern minskar produktionen av kollagen och elastin i vår hud, vilket resulterar i tunnare, slappare och rynkigare hud. Ejal 40 initierar en hudföryngringsprocess som stärker och återfuktar huden, samtidigt som den ger den en fastare och mer ungdomlig struktur.

Bionitrolift – 1ml fine + 3 ml NCTF
Bio-Nutri Lift är en kombination av två fantastiska produkter: Art Filler, en hyaluronsyragel som effektivt slätar ut ytliga rynkor och ger omedelbar lyfteffekt, samt NCTF 135HA, en kraftfull polyrevitaliserande lösning som tillför dermis nödvändiga element för att återstarta produktionen av kollagen och elastin. Tillsammans arbetar dessa produkter för att öka dermisens densitet och förbättra hudens kvalitet.

Beautifeye eyes 3ml NCTF
En mesoterapikoktail med NCTF, berikad med hyaluronsyra och 59 andra aktiva ingredienser, såsom aminosyror, vitaminer och mineraler. NCTF stimulerar huden utan att påverka ansiktsdragen eller uttrycket. Den innehåller fri hyaluronsyra och levererar följande fördelar:

  • Minskar synligheten av fina linjer.
  • Tillhandahåller djup näring till huden.
  • Förbättrar hudens kvalitet.
  • Ökar hudens densitet.

Beautifeye Neck+ dekoltage 6 ml
En mesoterapikoktail skapad med hyaluronsyra och ytterligare 59 ingredienser, inklusive aminosyror, vitaminer och mineraler. NCTF främjar hudens vitalitet utan att påverka ansiktsdragen eller uttrycket. Den innehåller fri hyaluronsyra och ger följande fördelar:

  • Reducerar synligheten av fina linjer.
  • Tillför djup näring åt huden.
  • Förbättrar hudens kvalitet och densitet.

Jalupro® Young Eye
Jalupro® Young Eye är en banbrytande produkt som har utvecklats för att återställa ungdomlig vitalitet och styrka till huden kring ögonområdet. Denna innovativa formulering, baserad på hyaluronsyra, kombinerar två olika typer av hyaluronsyra med noggrant utvalda peptider och aminosyror för att skapa en kraftfull produkt för hudföryngring.

Den unika sammansättningen av JALUPRO® Young Eye gör den till en högeffektiv lösning för att adressera och förbättra olika tecken på åldrande som kan påverka ögonområdet. Hyaluronsyran, känd för sin förmåga att binda fukt, arbetar för att återställa och bibehålla hudens naturliga fuktbalans. Dessutom hjälper peptider och aminosyror till att främja hudens elasticitet och spänst.

Genom att regelbundet använda JALUPRO® Young Eye kan du effektivt minska synligheten av mörka ringar, reducera påsar under ögonen och jämna ut fina linjer. Produkten är skapad med fokus på att ge en helhetslösning för ögonområdet, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg i din skönhetsrutin.

Ge din hud den omsorg den förtjänar med JALUPRO® Young Eye och återupplev en ungdomlig lyster och fasthet kring ögonen. Upptäck kraften i denna avancerade formula och låt din naturliga skönhet stråla.

Jalupro classic
Jalupro Amino Acid utgör en kraftfull injicerbar cocktail som är berikad med aminosyror. Denna biorevitaliserande produkt är skapad för att målinriktat minska fina linjer och förbättra hudens övergripande textur.

Genom att stimulera fibroblaster i huden, spelar Jalupro en central roll i att främja produktionen av kollagen. Kollagen är kritiskt för hudens hälsa då det bidrar till reparation och förbättrar elasticiteten. Genom denna mekanism främjar Jalupro bildandet av friskare hudceller och ger en imponerande föryngrande effekt.

Dessutom har Jalupro visat sig vara effektivt i att minska synligheten av hudbristningar, vilket ytterligare understryker dess allsidiga förmåga att förbättra hudens tillstånd. Denna innovativa formulering representerar en banbrytande ansats för att återställa och förnya huden genom att målmedvetet inrikta sig på de underliggande faktorerna som påverkar hudens struktur och elasticitet.

Jalupro Amino Acid
Jalupro Aminosyra är en innovativ injicerbar lösning som kombinerar aminosyror för att skapa en biorevitaliserande cocktail. Denna unika produkt är utformad för att minska synliga tecken på åldrande genom att minska fina linjer och förbättra hudens övergripande struktur och ton.

Genom att stimulera fibroblaster i huden främjar Jalupro produktionen av kollagen, vilket är avgörande för att reparera och förnya hudens elasticitet. Dessutom främjar den tillväxten av friska hudceller och ger en ungdomlig lyster till huden. Med regelbunden användning kan Jalupro även minska uppkomsten av hudbristningar och andra ojämnheter.

Den mångsidiga naturen hos Jalupro gör det möjligt att använda den på olika delar av kroppen för att minska synliga ålderstecken som uppkommit på grund av solskador och olika livsstilsfaktorer. Det bästa av allt är att resultaten av behandlingen varar i upp till sex månader, vilket ger långvariga fördelar för hudens hälsa och utseende.

Konsultation

Fri konsultation ingår alltid innan behandlingen. Behandlingen utförs alltid av diplomerad och legitimerad personal.

BehandlingPris
NCTF vitamin skinbooster3099 kr / 30 minuter
Jalupro skinbooster3099 kr / 30 minuter
Jalupro - 2 behandlingar3999 kr / 50 minuter
Ejal 40 skinbooster2199 kr / 30 minuter
Ejal 40 - 2 behandlingar2999 kr / 50 minuter
Bionitrolift - 1ml fine + 3 ml NCTF3999 kr / 40 minuter
Bionitrolift -2 ml fine + 6 ml NCTF4999 kr / 60 minuter
Beautifeye eyes 3ml NCTF3099 kr / 40 minuter
Beautifeye eyes 6 ml NCTF3799 kr / 60 minuter
Beautifeye Neck+ dekoltage 6 ml4599 kr / 60 minuter
Beautifeye neck 3 ml3099 kr / 40 minuter
Jalupro young eye3099 kr / 45 minuter
Jalupro classic3099 kr / 45 minuter
Jalupro Amino Acid2599 kr / 45 minuter
3 behandling Kur + Jalupro Amino Acid5999 kr
Fri konsultation0 kr / 15 minuter