Microneedling

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

Behandlingsmöjligheter:
e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
  • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
  • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
  • Rodnad hy/Kärl
  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

Microneedling med NCTF 135HA

NCTF 135HA är inte bara en vanlig vitamincocktail – den är en skräddarsydd formel som adresserar en rad hudproblem, inklusive fina linjer, ojämn textur, förlorad elasticitet, oönskad pigmentering och brist på fukt och lyster. Denna unika blandning, bestående av inte mindre än 53 aktiva ingredienser plus hyaluronsyra, arbetar tillsammans för att kickstarta cellförnyelsen, öka produktionen av kollagen och stimulera fibroblaster för att förbättra hudens struktur och ton.

Microneedling har revolutionerat hudföryngringsvärlden med sin avancerade teknik. Genom användning av en Microneedling-apparat med steril engångsnålar skapas små mikrokanaler i huden, vilket ökar dess förmåga att absorbera näring. Under behandlingen appliceras Filorga Skin Booster-serum, som levererar en kraftfull boost av näringsämnen samtidigt som den främjar kollagenproduktionen. Mikroskador som orsakas under microneedling stimulerar hudens naturliga läkningsprocess både inifrån och utifrån, vilket resulterar i ökad kollagenproduktion, nybildning av elastin och tillväxt av nya blodkärl.

Avslutningsvis appliceras en fuktgivande mask med hyaluronsyra i 10 minuter för att ytterligare öka hudens återfuktning. Denna omfattande behandling är lämplig för alla hudtyper och ger en märkbar förbättring av hudens utseende och kvalitet.

BehandlingPris
Microneedling - Ansiktet2750 Kr / 60 minuter
Vid bokning av 3 behandlingar (Ansiktet)6584 kr (spara 1650 kr)
Microneedling - Ansiktet + hals3410 Kr / 75 minuter
Microneedling ansiktet med kemisk peeling3850 Kr / 90 minuter
Microneedling ansiktet + hals med kemisk peeling4510 Kr / 90 minuter
Microneeding med Nctf 135 HA2500 kr / 60 Minuter
3 Behandling Kur + Microneeding med Nctf 135 HA5900 kr